Wat locaties zeggen over 'LOL'
Bij Aaltje aan de Linie

Bij Aaltje aan de Linie

Koffie met een koetje?


Op de boerderij bij Aaltje kun je vergaderen in een moderne, warm ingerichte koeienstal. Het bijzondere hiervan is is dat je vanuit de vergaderruimte ook nog echt zicht hebt op de koeien.

Alice (officieel vernoemd naar haar oma Aaltje) is opgegroeid op de boerderij en heeft het roer overgenomen van haar ouders. Een stukje van de boerderij is behouden gebleven zoals de koeien en de kippen en hoewel die een hoofdrol hebben is dat nu bijzaak.

Vergaderen met zicht op de koeien gecombineerd met een activiteit of vurige kooksessie is de sleutel tot succes! Tegenwoordig kun je je zelfs vrijwillig op laten sluiten in de kippenschuur (escaperoom). Durf jij dat aan?!

" Linda kwam voor het eerst in 2012 bij ons op locatie. Haar adviezen om onze ontvangstruimte voor groepsuitjes ‘vergaderproof’ te maken, waren voor ons heel verfrissend en we hebben ook gemerkt dat haar ideeën aanslaan. Toen we vorig jaar een tweede locatie erbij gingen maken, twijfelden we geen moment: we hadden Linda nodig! Nog elke dag krijgen we verrukte reacties van gasten over de leuke en originele details in onze ruimte. De oude drinkbakjes van de koeien die nu als sfeerverlichting dienen, bijvoorbeeld. Of de warm ‘gebreide’ wand en de barkrukken met tractorzitting. Deze details geven net even een leuke twist aan de inrichting van de ruimte. Bedankt Linda!  - Alice van Ginkel -

Website Bij Aaltje aan de Linie, Woudenberg