Je weet pas echt hoe het is, als je er bent geweest.
Concept Locatietour

Het concept Locatietour

Een locatie moet je gezien en gevoeld hebben om een goede indruk te krijgen. Na een bezoek weet je pas echt hoe het er is. Door het accent tijdens een locatiebezoek te leggen op de unieke factor, krijgt het plakkracht. Je hebt het beleefd en daarom zit een locatie op je netvlies.

Voor locaties zijn bezichtigingen niet altijd praktisch omdat het vaak tussen de bedrijven door gedaan moet worden. Voor eventmanagers en meetingplanners is het aantrekkelijk om op één dag meerdere locaties te bezoeken. En met een inhoudelijk interessant programma en professionele groepssamenstelling is het zeker een dag om vrij voor te plannen in de agenda. De Locatietour biedt dus zowel voor de aanbieder als de opdrachtgever uitkomst. Het event Locatietour brengt leven in de brouwerij van jouw stad of regio, zorgt voor een prachtig podium voor locatiepartners en creëert nieuwswaarde.

Linda heeft in haar rol als locatieboeker diverse locatiebezichtigingen en promotietours meegemaakt. Hierdoor is er voldoende inzicht opgebouwd en weet ze precies hoe het wel of juist niet moet. Aan de andere kant heeft ze zelf als bedrijfsleider van een vergaderlocatie veel bezichtigingen verzorgd en kan vanuit die invalshoek locaties vooraf begeleiden in hun presentatie. De ervaringen van de zelf georganiseerde Locatietours, de feedback van locaties en vooral van deelnemers, geeft inzicht in waarom meetingplanners een hele dag mee op Locatietour gaan en wat hun verwachting is. Dit is uitgangspunt voor de organisatie van volgende edities.

Er worden maximaal vier live Locatietours georganiseerd om exclusiviteit en een mooie waardevolle groepssamenstelling te kunnen garanderen. Wil je meer weten over het concept van de Locatietour? Lees dan highlights uit of luister de volledige podcast van Samira Salman.


"Ik ken Linda als een top-organisator met oog voor detail, perfectionist tot in de laatste puntjes, creatief en proactief. Daarnaast ervaar ik Linda als een heerlijke persoolijkheid om mee te werken. Open, eerlijk en 'to the point'. Met haar aanstekelijke enthousiasme weet ze mensen makkelijk te activeren, zoals ik zelf heb mogen ervaren in de tien edities met de Locatietour die ze samen met het Utrecht Convention Bureau in de regio Utrecht heeft georganiseerd." Monique André de la Porte, Utrecht Convention Utrecht, 2020.