Workshops speciaal voor locaties en branchegenoten
Filmen met je smartphone

Filmen en monteren met je smartphone

Video op social media doet het goed! Een video die direct geladen is op LinkedIn, Facebook,  Instagram of Twitter (en dus niet via YouTube) wordt aan meer volgers/fans getoond. Je film uploaden op YouTube is trouwens wel aan te raden aangezien je daar zoekwoorden bij kunt plaatsen die weer bijdragen aan je google vindbaarheid. Je maakt dus eigenlijk 1 film die je op verschillende kanalen plaatst.

Door gebruik te maken van video kun je in korte tijd veel laten zien en het is nou eenmaal zo dat we liever naar beelden kijken dan teksten lezen en vooral op de telefoon is dat handig! Een video maken (opnemen en monteren) kun je tegenwoordig heel eenvoudig zelf met je iPhone/smartphone. Video/film is een mooie marketingtool om meer te laten zien van je locatie, je onderneming en/of je event.

Wil je leren hoe je zelf eenvoudig leuke filmpjes maakt? John en Richard leren jou in 1 dag de creatieve en technische kneepjes van het vak. Daarnaast is het gewoon ook een hele leuke inspirerende dag met veel lol ;)

Sfeer proeven? Bekijk de aftermovie van de workshop op 1 november 2019 bij Het Carlton President Hotel in Utrecht. Ik (Linda) monteerde dit filmpje de volgende ochtend zelf op mijn iphone. Kun jij ook leren ;) 

Deelname kost 195 Euro p.p. excl. btw inclusief koffie, thee en lunch. Nodig: een IPhone, iPad of smartphone. Inschrijven kan via het contactformulier of stuur een mailtje naar info@lindaoplocatie.nl (max 20 pers) Vergeet daarbij niet te vermelden voor welke workshop je inschrijft.

Geplande workshops:
Vrijdag 7 februari 2020 van 10.00 - 16.00 uur bij GrytteBloemenheuvel in Driebergen (nabij Utrecht)
Maandag 6 april 2020 van 10.00 - 16.00 uur bij De Bronckhorst Hoeve in Brummen (tussen Apeldoorn en Arnhem)