Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Selfiestick als oplossing voor de 1,5 meter samenleving

Linda op Locatie bij BroerZ (vlog made by LOL)


Wie mij al iets langer kent of volgt weet dat ik met enige regelmaat de workshop Filmen en monteren op je smartphone/iPhone organiseer in samenwerking met BroerZ. Maar omdat de wereld er na onze laatste workshop heel anders uitziet, was het tijd om even te sparren over de 1,5 meter regelgeving.

Met mijn selfiestick en iphone in de hand, sprong ik op de fiets en begaf ik mij even later in het hol van de leeuw, de menscave van John en Richard van Rooijen. Na de gebruikelijke bijpraat over corona, koffie en kappers kwamen we al snel ter zake. Zoals op ieder mannenkantoor ligt de rolmaat binnen handbereik. En wat blijkt? De selfiestick + lichtgebogen arm = precies 1,50 meter.

Hoe simpel kan het zijn en wat een prettige gedachte voor de geplande workshops op 13 juli in Brummen en 4 september in Utrecht.

Conclusie: Er verandert eigenlijk niets, behalve dan dat het nu als #coronaproof bestempeld is. Wil je net zoals ik, filmpjes leren maken op je iphone of smartphone? Doe dan mee met de workshop. Kijk voor meer info op deze pagina en meld je aan via de mail of het contactformulier.