Laat je inspireren en vertaal naar jouw eigen locatie

Workshop filmen met je smartphone

Handig voor je social media updates want zo kun je snel en eenvoudig een professionele vlog delen. Bijvoorbeeld over een event op je locatie of je geeft je fans een kijkje in de keuken van jouw locatie of onderneming. Bewegende beelden doen het goed op social media en dus fijn als je die kennis zelf in huis hebt. Je filmstudio heb je al bij de hand, dat is je iphone/smartphone!
In 1 dag leer je hoe je boeiende filmbeelden maakt en die vervolgens aan elkaar monteert. Daarna nog verfraaien met muziek een voice-over en/of tekst en klaar is kees!

Tijdens de workshop ga je het gewoon ook echt doen. Iedereen maakt een film en aan het einde van de dag gaan we die aan elkaar presenteren.Het wordt een inspirerende, praktische, creatieve maar vooral ook leerzame workshopdag (10.00 - 16.00 uur) met zeker ook veel lol! Deelname kost 195 Euro excl BTW en is volledig verzorgd met koffie, thee en lunch.

De workshop wordt gegeven door de creatieve en professionele filmmakers, John en Richard van Rooijen van BroerZ.

Direct inschrijven? Vul het contactformulier in en vermeld even welke workshop en datum. Meer informatie? Klik hier.

PS: De film die je hiernaast ziet is een impressie van een eerdere workshop. Deze film had ik (Linda) dus zelf tijdens die workshop in elkaar geflanst zodat we die ook aan het einde van de workshop konden tonen. Best knap van mijzelf vind ik nog steeds, terwijl ik dus echt niet technisch onderlegd ben. Kun jij dus ook!